6.Sınıf İngilizce Evrensel İletişim Yayınları Öğrenci Çalışma Kitabı 113.Sayfa Cevapları

6.Sınıf İngilizce Evrensel İletişim Yayınları Öğrenci Çalışma Kitabı Workbook Unit 7: Occupations 111.Sayfa Cevapları

Activity 1: Read the descriptions, complete the puzzle and find Mike’s dream job

Cevaplar

1. He/she dyes, cuts and styles hair. Cevap: hairdresser

2. He/she looks after people when they are ill. Cevap: doctor

3. He/she cooks dishes in a restaurant, hotel or cafeteria. Cevap: cook

4. He/she repairs electrical devices. Cevap: technician

5. He/she drives people to different places. Cevap: driver

6. He/she writes letters, e-mails, answers the telephones and organizes meetings. Cevap: secretary

7. He/she mends cars. Cevap: mechanic

8. He/she teaches new things to students at school. Cevap: teacher

9. He/she flies the plane. Cevap: pilot

 

Activity 2: Write a description for Mike’s dream job as in the examples above

I want to become a / an architect.

Paylaşmak güzeldir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir